Bugün 19 Mart 2024 Salı
 
Başkanın Mesajı
Ana sayfa > Başkanın Mesajı


 
Sevgili dostlarım,

Hepimizin hayatında "İyi ki yolumuz kesişmiş" dediği insanlar, "İyi ki yaşamışım" dediği anlar vardır. Benim hayatımda da 2003 yılındaki bir karşılaşmanın, bir tanışmanın ve sonrasında yaşananların çok önemli yeri var. Çünkü her şey o tarihte bir banka müdürü sayesinde, Sayın Mehmet KARALAR'ı tanımamla başladı. Tanıştığımız o gün Mersin'de bir dernek kuruluyordu. Gün gelecek, benim ailem olacak bir dernek; MEGİAD... Tam da kuruluş günü üyesi oldum; günü geldiğinde hayatımda sağlam bir yer edinen bu derneğin... 12 yıl önce temelleri atılan bu aile, aradan geçen süre içinde istikrarlı bir şekilde büyüdü, genişledi. İlk heyecanında, ufak berelenmelerinde, en mutlu günlerinde, başarılarında, ben hep bu ailenin içindeydim. Gençtik, heyecanlıydık ve çok umutluyduk...

Ailemiz gibi bizler de büyüdük... Artık sorumluluk alma zamanımız geldiğinde de görevden kaçmadık.

Onurla, gururla, şerefle bu büyük aileyi temsil etme görevini üstlendik. Ne mutlu bana, ne mutlu arkadaşlarıma...

Sevgili dostlarım...

Yeniden başa dönersek... O ilk kıvılcımı yakan ağabeyim Mehmet KARALAR, bizi derleyip toparlayan Abbas TAŞDEMİR, kurumsallaşma çalışmalarını başlatan Kasım TANRIÖVER ve en sonunda derneğimizi ulusal platforma taşıyan sevgili Alper GÜRSOY...

Tüm geçmiş dönem başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize o kadar çok şey borçluyuz ki... Ben bir kez de bu satırlar aracılığıyla kendilerine şükranlarımı sunmak istiyorum. Mayıs ayındaki genel kurulda görevi devraldıktan hemen sonra tarifsiz bir heyecanla, azim ve gayretle planlamalarımızı yaptık ve 7. dönem'de birinci önceliğimizi üyelerimize verdik.

Şu ana kadar 100'ün üzerinde üyemizi iş yerlerinde ziyaret ettik. Her ziyaretimiz üyelerimiz nezdinde mutluluk ve moral yaşattı. Bu ziyaretler sayesinde şunu gördüm ki Mersin GİAD sadece bir dernek değil, fertleri birbirine çok bağlı büyük ve güçlü bir aile.

Samimiyetin, paylaşmanın, üretmenin ve başarının adresi Mersin GİAD. Özellikle Ramazan ayı içinde düzenlediğimiz iftar yemeklerinde bu tabloyu daha net bir şekilde gördük. Organizasyonlarımıza katılımın yüksekliği, uzun zamandır bir araya gelmeyen dostlarımızın buluşması, ticaretin, kültürün, hatta siyasetin konuşulduğu gönül sofraları, bizlere büyük mutluluk, gurur ve heyecan yaşattı.

Elbette yeni dönemde yolun henüz başındayız. Daha alınacak uzun bir yolumuz, yapılacak pek çok işimiz var.
Ülkemize, şehrimize, üyelerimize, halkımıza karşı sorumluluklarımız, borcumuz var. Bu sorumlulukları yerine getirmek için canla başla çalıştığımızı, çalışmaya devam edeceğimizi bilmenizi isterim. Sizlerden aldığımız destek, güç ve moralle Mersin Girişimci İşadamları Derneği sadece bölgesinin değil, ülkemizin en etkin STK'larından biri haline gelecektir.

Sevgi ve saygılarımla...

Mehmet Serkan İZOL
Mersin GİAD Yönetim Kurulu Başkanı


Paylaş: Facebook Twitter Addthis

  Duyurularımızdan haberdar olmak için
E-Bültenimize kayıt olabilirsiniz.
 
  Ana sayfa | Mersin Giad | Üyelik | Komisyonlar | Faaliyetler | Galeri | Basında Biz | Duyurular | Mersin | İletişim
  Mersin Girişimci İş Adamları Derneği © Tüm Hakları Saklıdır.   Tasarım & Uygulama: Mersin web tasarım