Bugün 10 Mayıs 2024 Cuma
 
Haberler



Mersin GİAD’dan Örnek Davranış
Haber Tarihi: 8.12.2015



Mersin GİAD Kadınlar Kurulu örnek bir projeye daha imza attı.

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği Kadınlar Kurulu tarafından yürütülen 'Mersin GİAD Yerel Esnafın Yanında' projesi dahilinde alınan ayakkabılar ve üyelerden toplanan oyuncaklar sahiplerini buldu.

Mersin’in Yanpar Köyü'nde bulunan Gökkuşağı İlkokulu'nda okuyan öğrencilere ayakkabı ve oyuncak dağıtan Mersin GİAD Kadınlar Kurulu böylece 'Yerel Esnafın Yanındayız' projesinin ikinci ayağını da tamamlamış oldu.

 

Soğuk kış aylarının da gelmesiyle birlikte Mersin’in köylerinde eğitim gören çocuklara kışlık ayakkabı ve anaokulu için oyuncak dağıtımında bulunan Mersin GİAD Kadınlar Kurulu Başkanı Nalan İzol, 'Esnafa destek projemizin devamı sayılan ve eğitime verdiğimiz değerin başlangıcı olarak köy okullarındaki öğrencilerimize böyle bir destekte bulunma kararı aldık. Mersin GİAD Kadınlar Kurulu olarak aldığımız kararla önce yerel esnafa, sonra da çocuklarımıza aynı anda nasıl faydalı olabiliriz diye düşünürken bu proje aklımıza geldi. Hem yerel esnaftan alışveriş yaparak onlara fayda sağlıyoruz, hem de aldığımız ürünlerin hedefine ulaşmasını sağlıyoruz. Amaçladığımız bu projelerin sorunsuz bir şekilde ilerlemesine katkıda bulunan kadınlar kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Köy okullarımızda, zor şartlar altında eğitim gören evlatlarımıza bir nebze de olsa katkımız oldu ise ne mutlu bizlere’ dedi.

Gökkuşağı İlkokulu Müdürü Mehmet Eroğlu ise bu yardımlardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, 'Bizim öğrencilerimiz son derece çalışkan, başarılı ve azimli çocuklar. Bizler çocuklarımıza eğitim anlamında elimizden gelen desteği sunmaya çalışıyoruz; ama maddi anlamda destek sağlama konusunda sıkıntılarımız var. Böylesi güzel ve anlamlı bir projede bizim okulumuzu ve öğrencilerimizi mutlu ettikleri için Mersin GİAD Kadınlar Kurulu’na öğrencilerim adına teşekkür ederim’ dedi.

Projelerin devam edeceğini söyleyen Nalan İzol, yakın zamanda daha farklı projelere imza atacaklarını söyledi.


   






Paylaş: Facebook Twitter Addthis

  Duyurularımızdan haberdar olmak için
E-Bültenimize kayıt olabilirsiniz.
 
  Ana sayfa | Mersin Giad | Üyelik | Komisyonlar | Faaliyetler | Galeri | Basında Biz | Duyurular | Mersin | İletişim
  Mersin Girişimci İş Adamları Derneği © Tüm Hakları Saklıdır.   Tasarım & Uygulama: Mersin web tasarım